Служіння Незрячим


Служіння незрячим

Служіння незрячим

Для повносправних людей відкриті всі можливості світу. А незряча людина суттєво обмежена в пересуванні та сприйнятті інформації. Але більшість «зрячих

» сліпі духовно, хоча переконані, що все бачать. Це погана новина. Проте більшість «сліпих» не безнадійні. Це добра новина. Христос залишається доступним і видимим для всіх.

… «Аби Бог Господа нашого Ісуса Христа, Батько слави, дав вам духа премудрости і одкровення для пізнання Його, і просвітив очі серця вашого, щоб ви спізнали, в чому є надія заклику Його, і яке багатство славної спадщини Його для святих»… (Послання до Ефесян 1:17-18)

 

Метою служіння незрячим є поширення Царства Божого на землі і важливим завданням в цьому служінні є допомогти незрячим людям відкрити очі серця – отримати духовний зір – віру у Господа нашого і особистого спасителя Ісуса Христа.

Допомогти незрячій людині підійти у молитві покаяння до ніг Ісуса – це означає показати істинне світло, сприйняття якого не залежить від наявності чи відсутності фізичного зору.

«Доки Я в світі, Я Світло для світу» (Івана 9:5)

З січня 2007 року у Львові церква ЄХБ «Осанна» спільно з ВМХТ «Служіння Незрячим» започаткували Благовіщення серед незрячих людей – членів Львівського Товариства сліпих.

Основою служіння незрячим є зібрання гуртка з вивчення Біблії, які проходять кожного четверга з 17 до 19 години у будинку культури Львівського підприємства УТОС по вул. Замарстинівський 130. Учасники гуртка досліджують Біблію, перебувають у спілкуванні та молитві, прославляють Господа піснями, діляться свідоцтвами з інвалідами по зору міста Львова про нове життя з Ісусом Христом. У світлі Біблії на зібраннях прослуховуються та обговорюються лекції на актуальні теми подружнього життя, виховання дітей, моральних чеснот суспільства, стосунків між людьми та вічних Божих істин. Також учасники Біблійного гуртка проводять разом час на природі, відпочивають у літніх Християнських таборах. Незрячі збудовуються у Слові Божому та усвідомлюють справжній сенс життя.

На всі Євангелізаційні заходи, що проводяться в рамках служіння незрячих запрошуються нові люди з числа інвалідів по зору.

У Львові проживає понад 1200 інвалідів по зору, які можуть почути Євангелію і пізнати Ісуса Христа як особистого спасителя та отримати нове повноцінне життя.

Служіння Незрячим у місті Львові потребує вашої молитовної, волонтерської та матеріальної підтримки!

Контактна особа: Віталій Колосович тел. 0972099389

Цікава стаття? Поділися їй з іншими:

У вас немає прав коментувати статті, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть на сайт